Dorpsraad maakt kennis met nieuw college van B & W

Dinsdag 10 juni 2014 heeft de dorpsraad Dinteloord en prinsenland kennis gemaakt met het nieuwe college van burgemeester en wethuders van Steenbergen.

Namens de dorpsraad waren Hakim Tampoebolon, Ellie Verwer en Cora Stolk aanwezig. De andere leden van de dorpsraad waren verhinderd. Verder waren er vertegenwoordigers van de dorpsraden van Kruisland, Welberg en Nieuw Vossemeer. De leefbaarheidsgroep van De Heen en de Stadsraad van Steenbergen waren ook uitgenodigd, maar zij lieten verstek gaan.

Elke dorpsraad kreeg de gelegeheid om uit te leggen waar men zich men bezig hield en houdt en wat de plannen of wensen zijn. De dorpsraad Dinteloord en Prinseland deed dit aan de hand van een presentatie die u hier kunt bekijken.