Dirk van der Kaaij treedt terug uit directie RedStar

De Lier, 1 november 2013 – Mede-eigenaar Dirk van der Kaaij van smaaktomatenteler RedStar heeft te kennen gegeven per 1 december 2013 terug te willen treden uit de directie van zijn bedrijf.

Hij zal aanblijven als adviseur van de onderneming uit De Lier. Dirk van der Kaaij wil plaatsmaken voor een nieuw te benoemen directielid die vorm moet geven aan de (internationale) ambities van RedStar.

RedStar is in een nieuwe fase van haar bestaan aanbeland. De Westlandse smaaktomatenteler behaalt inmiddels een jaaromzet van ruim tachtig miljoen euro en wil verdere groei bewerkstelligen, onder andere door verdere internationalisatie. Dirk van der Kaaij: “Dat vergt een andere stijl van aansturing, andere managementkwaliteiten en specifieke kennis van buitenlandse markten. RedStar heeft bewust de laatste jaren nieuwe mensen, ook van buiten het bedrijf, binnengehaald om onze ambities vorm te geven, zoals onze nieuwe CEO Rob Bal.” De directie van RedStar bestaat vanaf 1 januari 2014 uit Rob Bal (CEO), Cor van der Kaaij (directeur teelt), Meltem Klaassen-Aytug (CFO) en een nieuw te benoemen commercieel directeur. Dirk van der Kaaij blijft een betrokken aandeelhouder van RedStar.

DIN-RedStar-Directie en oprichter

Cor en Dirk van der Kaaij met in hun midden Rob Bal. Zittend Theo van der Kaaij. 

Geweldige prestatie

CEO Rob Bal: “Dirk heeft de afgelopen veertig jaar een geweldige prestatie geleverd in het uitbouwen van familiebedrijf RedStar tot een onderneming die over de hele wereld smaaktomaten levert. Wij behoren tot de meest innovatieve tomatentelers van Nederland. Dat is in belangrijke mate te danken aan Dirks inzet en betrokkenheid.”

Redactioneel naschrift

RedStar heeft eerder dit jaar een het modernste kassencomplex geopend aan de Symbiose in Dinteloord.

DIN-RedStar-Symbiose

 

Nieuws

  • Idylle

    De dorpsraad heeft ook meegedaan met RABO clubsupport. Het heeft 165,61 euro opgeleverd. Geen spectaculair bedrag, maar toch een welkome bijdrage. Iedereen die op de dorpsraad gestemd heeft: hartelijk dank!